UPS System Singapore

 Ups

 
Geoman Electrical DNY provides products such as UPS Systems (uninterruptible power supply) in Singapore, with pre-sales communication with on-time delivery and prompt after-sales support. 
 

Review Cottage Milk Shower & Expoliating Shower

Happy Wednesday.. ~.~

Siapa yang suka gonta ganti sabun mandi dengan wangi berbeda agar tiap hari terasa fresh dan semangat yang berbeda-beda?
Yeeaahhh.. Kita samaan nih *kompak

Kalau kalian sama banget kayak saya, kalian wajib nyobain milk shower dan exploating shower dari Cottage ini. Wangi nya banyak banget dan nggak bakalan bosan deh buat mandi terus.


Si cottage seri travel size ini saya dapatkan dari Fasyen. Yiiihhhaaa.. Menyenangkan ya, sekalian post tentang kecantikan sekalian dapat hadiah, happy banget.

Thank u FASYEN untuk gift nya. 


About Cottage Milk Shower and Exfoliating Shower 

Milk Shower

You are in a greedy mood and want to pamper yourself in the shower?
Give into the extreme softness of the milky texture of Cottage milk shower and its rich foam which wraps the body in a silky veil.
Its unique formula, containing a moisturising and softening complex preserves the skin's hydration* and leaves it supple and soft.
For even more skin benefits, Cottage has combined natural ingredients with its milk showers all carefully selected for their beneficial virtues recognised through the generations.

It's fragrances? Real treasures... Natural and voluptuous, authentic and daring fragrances, they will make your shower an unrivalled moment of pleasure.
Just try ! You will no longer go be able to do without this great burst of nature !

Respecting the skin
Neutral pH Cottage shower gels are dermatologically tested and guarantee optimal safety.

They are entirely paraben-free to be friendlier to your skin.

250 ml bottle - 9,5FL.oz

* of the outer layer of the skin

> Grapefuit
> Green Tea 
> Peach
> Vanilla 
> Fig 
> Caramel 
> Strawberry & Mint 
> Ocean Blossom


Exploliating Shower

Looking for gentle exfoliation?
A genuine beauty gesture, the Cottage exfoliating shower provides the skin with vitality and softness.

A real pleasure every morning to wake up the skin! Specially designed for daily use, its fine exfoliating particles massage the skin and rid it of dead cells which accumulate and cause dullness. Renewed, the skin regains its original softness.

Its original gourmet recipe is enriched with fruit acid sugars for greater hydration*. A real pleasure!!

Its fragrances guarantee a good mood all day long!

Respecting the skin
Neutral pH Cottage shower gels are dermatologically tested and guarantee optimal safety.

They are entirely paraben-free to be friendlier to your skin.

250 ml bottle 9,5 FL.oz

* of the outer layer of the skin

> Vanilla 
> Kiwi
> Caramel
> Violet


Nah, dari varian Milk Shower saya tidak mempunyai wangi Grapefuit, Peach, dan Fig sedangkan dari varian Exploliating Shower saya tidak mempunyai wangi Vanilla dan Caramel.



Packaging dari Cottage ini setiap wangi berbeda, berbeda warna dengan tampilan gambar wangi masing-masing. 

Bagian belakang berisikan mengenai penjelasan setiap wewangian masing-masing.

Dibagian kanan nya lagi ada ingredients,  distribusi,  perusahaan,  bpom, exp date dll.

Bagian bawah ada seperti kode tetapi saya tidak tahu fungsi nya untuk apa.

Bagian tutup ada tulisan seperti ukiran yang bertuliskan Cottage.

Gaya buka tutup nya flip top.



Tekstur dari Cottage ada 2 pembagian, ada yang tekstur nya ada butiran kecil-kecil seperti scrub dan ada yang hanya cairan dengan warna setiap wangi berbeda dengan warna berbeda seperti cairan lengket kayak di slime di Kid's Choice Awards.

Wangi dari Cottage ini berbeda setiap wangi nya ya. Ada wangi Green Tea yang berarti wangi seperti teh hijau yang begitu segar dan sama hal nya dengan yang lain nya, sesuai dengan yang tertulis di kemasan nya.



Cottage ini tidak mebuat kulit saya yang sensitif,  ketika menggunakan sabun cair biasa nya punggung badan saya akan menimbulkan reaksi jerawat kecil-kecil tetapi ketika menggunakan Cottage tidak ada reaksi apapun yang berarti saya sangat cocok menggunakan produk ini.

Wangi yang begitu enak dan fresh.

Banyak pilihan varian wangi nya.

Isi setiap cairan di dalam nya dengan warna-warna masing-masing. 

Green Tea 
Energising milk shower with green Tea extracts
With this milk shower, you will find the most dynamic and energising tones of green tea. Its light foam leaves your skin soft and subtly fragrant. A real spell of freshness and softness !

Neutral pH

Violet Sugar
Softening exfoliating shower with Violet sugar
Every day, gently exfoliate your skin and restore its original beauty! Thanks to its fine exfoliating particles, Cottage exfoliating shower delicately massages, purifies and tones the skin.
Enriched with sugar and natural violet extracts, it offers your skin softening virtues and wraps it in a delicious silky fragrance.
Neutral pH - Paraben Free

Strawberry & Mint 
ZOOM
Strawberry & Mint Revitalizing Shower Milk
Give in to the audacious pleasure of our Cottage Strawberry & Mint Shower Milk. Invite the summer into your shower, savor its delights with a fresh, heady scent inspired by the flavors of strawberry and mint soup.

Enriched with natural strawberry extract, known for its revitalizing qualities, and natural mint extract, with its purifying qualities, this shower milk will awaken and stimulate your senses.

Its unctuous foam and milky texture will caress you with their softness.

A real dose of softness and freshness to kick-start your day!

Caramel
Gourmet milk shower with Caramel
Give into the temptation of this original milk shower with its daring and instantly recognisable fragrance. The gourmet and authentic aroma of Caramel will open your appetite. Its rich foam, enriched with milk for its nourishing properties, will give your skin all the softness it needs. Delicious !

Neutral pH

Ocean Blossom
Invigorating Milk Shower with Ocean Blossom
Let a wave of freshness overwhelm you with Cottage Ocean Blossom milk shower and rediscover the pleasure of invigorating strolls along the seashore!

Enhanced with sea fennel extracts and their rejuvenating properties, this milk shower will revitalise your skin and awaken your senses.

Its milky texture and creamy foam will treat you to a gentle caress.

Vanilla
Softening milk shower with Vanilla extracts
Every morning, give into a greedy indulgence ! Seductive, delicious, sweet, the smells of Vanilla that escape from the famous bottle stimulate your senses.
Its rich foam, enriched with the moisturising* complex, leaves your skin feeling supple and fragrant.

An irresistible temptation !

PH Neutral

(* of the outer layer of the skin

Kiwi
Softening exfoliating shower with Kiwi extracts
Every morning, exfoliating shower with kiwi extracts, specially designed for daily use, offers the pleasure of wakening up the skin. An original formula, enriched with sugar for more hydration and kiwi extracts, for skin gorged with vitamins and mineral salts... Your skin regains its original softness.

Neutral pH - Paraben Free





  • Simple packaging 
  • Paraben free
  • PH natural
  • Ada butiran seperti scrub pada expoliating shower
  • Milk shower nya sangat lembut
  • Setelah mandi begitu wangi dan fresh
  • Lembut di kulit
  • Banyak pilihan wangi yang disukai
  • Travel size
  • Ada ukuran travel size dan juga ukuran besar.
  • Harga murah.





  • Nope ~.~




Kalian bisa membeli produk ini di Guardian dan yang travel size ini harga nya sekitar 15k/pcs.

Repurcharge?  Ya tetapi saya hanya akan membeli yang wangi yang saya sukai, saya sangat menyukai wangi green tea, strawberry dan violet sugar.






LOVE, 

Post a Comment

0 Comments